Det här går ju alldeles utmärkt

Okej, så det här går verkligen inte. Har inte gjort det på flera år trots tappra försök och tanken att jag ska börja skriva igen. 
Att säga att det går "sådär" är ju inge underdrift. Så vad har hänt sen sist? Jo, jag har till exempel köpt lägenhet. Den har vi fixat rätt mycket med, satt igen en dörr, och så massor av färg och tapeter. Badrummet får vara för stunden men om några veckor drar en köksrenovering igång. Förhoppningsvis, om jag kan bestämma mig för sådana där små saker som golv och kakel. Inte helt enkelt vill jag meddela. Men det är i alla fall vad semestern kommer handla om... 
 
Det är också, väldigt, väldigt varmt och torrt ute. Jag vill ha regn, och tänker inte ens säga "det kan få regna på nätterna" följt av ett skratt. Hallå. Naturen vill ha vatten. Naturen DÖR. Kossorna (och alla andra djur som inte har en bostad med en kran där det kommer kommunalt vatten) riskerar att... ja, inte klara sig. 
Alltså regn. Snälla. 
 
Och jag har börjar läsa igen! Böcker, alltså (läser gör man ju hela dagarna på olika sätt, känns det som). Har haft en ganska lång period (typ, ett år eller två) där jag läst ganska få böcker jämfört med vad jag gjort tidigare (flera år tillbaka). Men nu är jag igång igen, kanske blir det två i månaden just nu? 
 
Sen då? Jag är kvar på samma jobb. Sökte nytt vid årsskiftet, fick komma på intervju, men föll på målsnöret (lät det som, kan ju ha varit en ren lögn, vad vet jag). Väldigt besviken. Sen dess har det hänt en del och summan av kardemumman är jag kvar där jag var. Lite på gott och ont sådär. 
 
Och så åkte Sverige ur VM i kvartsfinalen och exakt just nu spelar England-Kroatien semifinal. In Russia. Håller en tumme för England.
 
Och eftersom jag har ett äldre kök nu finns det ingen diskmaskin viket innebär att jag för närvarande måste handdiska vilket är vad jag ska göra precis nu. Ciao! 

RSS 2.0