Nästan enligt planen

Okej, den här måndagen var faktiskt lika trög som alla andra måndagar.
MEN, jag hade bra flyt på jobbet. Och det är bra. Sen däremot...
 
Tja, kanske inte var helt genomtänkt att köpa en vattenmelon när jag var och handlade. Jag hade liksom inte bilen med mig så det blev lite jobbigt att släpa på.
Jag har lagat mat, och det tog längre tid att röja undan i köket än att dra fram och laga den. Märkligt fenomen det där.
 
Annars pågår just nu en systematisk röjning i min lägenhet (det syns antagligen inte om någon annan tittar, men jag ser det). Man har ju så jäkla mycket saker överallt!
Och man hinner liksom inte... nåt. Jag behöver styra upp och effektivisera mitt liv. Ja, det behöver jag göra. September är månaden då jag tar tag i saker. Förhoppningsvis. Eller?

Sorry!

Tanken med att skriva en gång i veckan var ju ändå ganska bra.
Det höll dock inte lika bra.
Så nu sitter jag här på söndagkvällen, och undrar i vanlig ordning exakt vart tiden egentligen tar vägen.
Man ska ju inte jaga den tid som flytt, har jag för mig att något talesätt gått.
Det är ju dock helt uppenbart att den som sa det måste haft längre helger än alla oss andra, för om lite jagande var allt som krävdes för att hitta en "second sunday" så skulle jag börjat jaga redan igår.
Söndagar är liksom allra bäst (under förutsättningen att man inte lider av jobbångest).
Lördagen är också trevlig, men då har man en tendens att stressa runt och försöka hinna med sådant man inte hann med i veckorna, eftersom t.ex. de flesta butiker har ganska generösa öppettider även på lördagar. Lika generöst är det inte på söndagar, vilket gör denna dag till den ultimata slappardagen.
Nog om söndagar!
 
Sen sista har jag.... hunnit byta rum på jobbet. Sitter nu på solsidan och mitt frusna jag har just nu en medeltemperatur på ca 25 grader i rummet. Mycket behagligt, synd bara att man inte kan säga detsamma om luftkvalitén, som stundtals är under alla kritik.
 
Jag har också sett det fantastiska skeppet Götheborg. Tre gånger. Jag såg när hon kom på en fredag, var ner till hamnen en lördag och betalade 100 kronor för att gå ombord, vilket var roligt och spännande. Skulle kunna överväga en weekend ombord på ett sådant skepp. Såg henne också på en söndag, när hon lämnade stan igen. Det kändes trist och jag blev nästan lite gråtmild. Tog ett 100-tal bilder med min nya kamera och kanske fyra blev riktigt bra.
 
Jag har hunnit med ett styrelsemöte med sportklubben, och jag har ett protokoll att skriva. Det är vad jag borde göra nu. Istället sitter jag här och skriver, så det får väl vänta.
Var på lite loppisar igår. Köpte en feelgood-bok som jag började läsa igår. Sträckläste och den tog slut idag på förmiddagen. Hade varit ytterst tacksam om mitt paket från Bokus hade kommit i fredags, men icke... Nu har jag inget att läsa. Eller alltså, jag har en hel bokhylla att läsa om, men jag vill inte vara mitt i en bok när jag vet att det snart kommer nya. Klarar inte av att sluta mitt i en bok (det gället alltså även om jag läst den redan). Men nu kom jag på, om jag är lite inkonsekvent, och läser vissa utvalda kapitel, som är extra bra...? Hm, tål att tänkas på!
 
Nu är det tetime! (stavas det så?)

RSS 2.0